Учбовий процес поєднується з виробничим навчанням в майстернях ліцею та виробничої практики на підприємствах.
Для набуття виробничих навичок протягом року до послуг учнів надана сучасно обладнана кухня-лабораторія, де учні мають можливість закріпити теоретичні навички в приготуванні страв. Відпрацьовувати прийоми підготовки сировини, приготувати страви згідно тем програми під наглядом майстра в/н Ковчинської Н.П.
На виробничу практику учні виходять з багажом теоретичних знань та первинних професійних навичок, що сприяє більш швидкому адаптуванню в різних виробничих колективах.
За результатами навчання після першого року претендують на здобуття кваліфікації Кухар III розряду.
Учні 38 групи кухарів проходили виробничу практику на РДОБВ імені М.В. Башкірова та ДП «Авіатор».
По завершенню практики учні успішно здали поетапну атестацію після якої було присвоєно кваліфікацію Кухаря III розряду.
Залишити відповідь